top of page
Image by Saffu

OM OSS

Vi har lång erfarenhet av att behandla dig som tycker det är obehagligt att gå till tandläkaren. Det är vår uppgift att se till att du trivs hos oss och känner dig väl till mods.  Vi tar dina önskemål på största allvar. Alla som arbetar på praktiken ger dig ett respektfullt bemötande och gör sitt bästa för att ge dig den service du förtjänar att få.

Vår vision

Vi vill, i en atmosfär av harmoni och glädje, förmedla bästa tänkbara tandvård. Den som får behandling av oss ska känna sig trygg och väl till mods, och gå härifrån med en känsla av att ha upplevt något positivt, och kanske till och med haft roligt.

Praktiken: Om oss

VÅRT TEAM

Här finner du erfaren vårdpersonal. Vi talar svenska, engelska  och franska. Vi har behörighet att behandla både vuxna och barn med lugnande medel, så att ingen ska behöva avstå från sin tandvård på grund av oro.

Praktiken: Våra medarbetare
DSC_0065-2.jpg

Verksamhetsansvarig, Leg. tandläkare

CHRISTINA FIEBER

Ägare och grundare av Rent a Dent AB sedan 1989. Företaget bedriver privat tandvård för patienter med särskilda behov och patienter med höga krav på service och omhändertagande. Christina tog tandläkarexamen 1986 på tandläkarhögskolan i Göteborg. Hon har 35 års erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda patienter. Tillsammans med Christophe, tandsköterska och profylaxtandsköterskan Anna, utgör de det kompletta teamet för att ta hand om dig som är rädd, på ett varsamt, säkert och kompetent sätt. Deras vård och omhändertagande är mycket uppskattad. Patienter från hela landet söker sig till dem för att man helt enkelt känner sig helt trygg i deras händer.

bottom of page