top of page

BEHANDLINGAR

Eftersom parodontit, tandlossning, är en ärftlig, mycket vanlig sjukdom, som kan ha förödande konsekvenser både för din ekonomi och hälsa, lägger vi ner stor möda på att diagnostisera och behandla sjukdomen på tidigt stadium. Risken för utbredning av sjukdomen i munhålan minimeras. Alla som jobbar hos oss har stort intresse i att följa den senaste forskningen inom området, så att du som patient får ta del av modern effektiv behandlingsteknik.


Vi utför förebyggande behandlingar för dig som ännu inte drabbats av parodontit, men är i riskgrupp. Genom utredning av dina individuella förutsättningar, kan vi ge korrekta och exakta instruktioner för din egenvård.

Image by The Humble Co.

FÖRSTA GÅNGEN

Eftersom många som söker vård hos oss är tandvårdsrädda, har vi alltid ett samtal där vi kommer fram till vilken metod som passar bäst för dina behov.

Image by S&B Vonlanthen

BARN OCH UNGDOM

Barn och ungdomar har rätt till avgiftsfri tandvård till och med det år de fyller 23 år. Det råder fritt vårdval för alla i Region Stockholm. Det innebär att barn och ungdomar  har  rätt att välja tandläkare, även privattandläkare.

När du vill att ditt barn ska vara patient hos oss, meddelar du barnets namn och personnummer, så listar vi barnet, och därmed övertar ansvar för undersökningar och allmäntandvård. 

Tandläkare Anna Ahlberg har stor erfarenhet av barntandvård, och erbjuder även säker behandling om ditt barn behöver lugnande medel inför ett komplicerat ingrepp.

Vi har mycket bra samarbete med duktiga specialister i tandreglering om ditt barn behöver tandställning.

Vackert leende

ESTETISK TANDVÅRD

De flesta människor känner sig piggare och gladare av  känslan att vara  frisk i munnen. Då är det naturligt att ha en önskan om att det även ska  se fräscht ut. Vi behärskar all teknik för estetisk tandvård, för att du ska få just det leende som du önskar. Ibland räcker det att vi bara putsar bort missfärgningar från kaffe och te, och i andra fall behövs en blekning av tänderna.

Har du  många fyllningar på framtänderna eller om emaljen är sliten kan vi sätta på tunna porslinsfasader och därmed återskapa tändernas vackra form och färg.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor angående någon av våra behandlingar.

Perfect Smile

TANDBLEKNING

Önskar du ett vitare leende? Alla människor har olika grundfärg på sina tänder. Med rätt metod och med en väl genomförd blekning kan man uppnå ett vitare, vackrare leende!

Vi på Rent a Dent utför den säkraste behandling för blekning. Produkterna säljs enbart via  legitimerad tandvårdspersonal i enlighet med den nya EU- lagstiftningen. Blekningen måste ta lite tid för att resultatet ska vara bestående. Snabb-blekning resulterar tyvärr i besvikelse efter ett tag. Vi har valt att inte erbjuda den typen av behandling.


Individuellt anpassade skenor

Så här går det till:

Tandläkaren eller annan tandvårdspersonal tar ett avtryck av dina tänder för att sedan tillverka en skena som är anpassad efter just dig. Blekmedlet väljs ut i rätt styrka och appliceras sedan i den tunna bekväma skenan. Skenan ska bäras nattetid och tänderna bleks successivt och skonsamt. Redan efter en natt kan du märka resultat, men hur länge du behöver bleka beror på din individuella ursprungsfärg och vilket resultat du vill uppnå.

Behandlingar: Våra tjänster
bottom of page