Tandvård för alla åldrar
Vi tar gärna emot hela familjen. Från barn till pensionärer.

Om oss

Här finner du tandvårdspersonal som kan hjälpa dig som talar svenska, engelska, tyska, franska, arabiska och tigrinja

Christina Fieber
Leg. tandläkare

Christina tog tandläkarexamen 1986 på tandläkarhögskolan i Göteborg. Hon har 25 års erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda patienter, och tillsammans med tandsköterskan Birsen och tandhygienist Sami utgör de det kompletta teamet för att ta hand om dig som är rädd, på ett varsamt, säkert och kompetent sätt. Deras vård och omhändertagande är mycket uppskattad. Patienter från hela landet söker sig till dem för att man känner sig helt trygg i deras händer.
Tandläkare Christina Fieber

Michael Fischer
Leg. tandhygienist

Efter mer än 25 år i yrket har Michael en stor erfarenhet av alla typer av tandhygienistbehandlingar inklusive tandblekning. Han är uppskattad av både personal och patienter för sitt ständigt glada och lättsamma humör. Michael har precis den servicekänsla du förtjänar.
Tandhygienist Michael Fischer

Carolina Carsjö
Receptionist

Du möter Carolina i receptionen och i telefon. Med finstämd förmåga att skapa en lugnande atmosfär gör Carolina ditt tandläkarbesök till en behaglig upplevelse. Hon är behagligt lugn, och tar sig tid att lyssna på dig och dina önskemål.
Carolina Carsjö

Adam Fieber
Styrelseledamot

Med flera års erfarenhet av företagets verksamhet ansvarar Adam för rutiner gällande administration, IT, beställningar, ekonomi och marknadsföring.
Adam Fieber